Jump to content
News Ticker
 • Recrutam Helperi
 • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/

Dani3l.

Administrator
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dani3l. last won the day on February 26 2022

Dani3l. had the most liked content!

5 Followers

About Dani3l.

 • Rank
  Administrator
 1. Anunturi / Update-uri

  [PROTECTII] Au fost adaugate 2 optiuni noi pentru protectii [/ps flag]. Sit - Acest flag va permite sa dezactivati comanda [/sit] in protectia voastra. PlayerSit - Daca activati acest flag, jucatorii nu se vor mai putea urca in capul celorlalti jucatori cat timp sunt in protectia respectiva. [FERMA] Ferma de la spawn a suferit cateva modificari majore, pluginul a fost complet schimbat, acesta acum este mult mai stabil si cu o animatie placuta. [TOKENE] Toti jucatorii au primit reset la tokene, iar pluginul a fost inlocuit cu unul mai optimizat si stabil. A fost adaugat reincarcare pentru sellwand, acesta costa 350 tokene. [ENCHANT-URI] Problema legata de enchant-uri a fost rezolvata, acum va puteti combina enchant-urile chiar daca apare 'Too Expensive', insa acest lucru necesita mult xp. [CRATE-URI] Crate-urile [Vote, VoteParty, Rare, Epic, Legendary] au fost complet refacute, acestea sunt acum mult mai op cu enchant-uri peste limita. De acum inainte, veti putea deschide crate-urile aproape instant. [VOTEPARTY] Suma primita la completarea voteparty-ului a fost marita la $3.500 [SHOP] A fost adaugat 'Nether Brick' pe shop in categoria [Minereuri], il puteti cumpara cu $10 si vinde cu $0.43 bucata. [FISHING LOOTS] A fost adaugat un nou sistem [Fishing Loots]. De acum inainte cand veti pescui, veti avea sanse de a primi diferite iteme. Pe langa aceste iteme, veti primi si emeralde speciale cu numele 'Fish Tokens'. Datorita acestor tokene, veti putea face trade-uri cu NPC-ul de la [/warp fishing] pentru diferite iteme/beneficii.
 2. Model Cerere Unban

  MODEL CERERE UNBAN: Numele tău pe server: Numele celui care te-a sancționat: Sectiunea pe care ai fost sanctionat?: Cum ai putea descrie situatia intamplata?: Dovada cu sanctiunea primita(ScreenShot sau Video pe imgur.com): De ce crezi ca ar trebui sa ti se scoata sanctiunea?: Alte precizări: ALTE INFORMATII: Înainte de a face o cerere, vă rugăm să înțelegeți ca dacă faceți o cerere asta nu înseamnă că aceasta o să fie acceptată. Se pot face cereri pentru orice sanctiune de la Chat, Gameplay și Hacking. Cererile făcute aiurea sunt sancționate cu warn pe forum, iar cererea o să fie respinsă. Dacă cererea a fost respinsă, nu mai aveți voie să faceți altele. Dacă ați mințit la acordurile de la finalul cererii, acesata o să fie respinsă.
 3. MODEL PROPUNERE: Numele tău pe server: Numele celui reclamat: Sectiunea pe care s-a intamplat acest lucru?: Pentru ce reclami acest membru staff?: Dovezi(Poza/Video): Alte Detalii:
 4. MODEL RECLAMATIE: Numele tău pe server: Numele celui reclamat: Sectiunea pe care s-a intamplat acest lucru?: Pentru ce reclami acest jucator?: Dovezi(Poza/Video): Alte Detalii:
 5. Model Raportare Buguri

  MODEL RAPORTARE BUGURI: Numele tău pe server: Bugul pe care doresti sa il raportezi: Sectiunea pe care s-a intamplat acest lucru?: Cum putem reproduce acest bug?: Dovezi: Alte precizari:
 6. Creeaza o propunere

  MODEL PROPUNERI: Numele tău pe server: O scurta descriere a propunerii: Cu ce crezi ca ar ajuta jucatorii aceasta propunere?: Modalitati prin care am putea pune propunerea in aplicare: Poze (pentru a intelege mai bine): Alte Detalii:
 7. Anunturi / Update-uri

  Toate anunturile/update-urile le gasiti pe serverul de Discord! Alatura-te serverului de DISCORD!
 8. Model Prezentare

  MODEL PREZENTARI: Cum te numesti?: Cati ani ai?: O descriere despre tine: De ce ai ales aceasta comunitate?: Daca ai da o nota comunitatii (de la 1-10) care ar fi?: Aveti voie sa deschideti decat UN TOPIC! Numele topicului trebuie sa fie "Prezentare [NUME]"
 9. Anunturi / Update-uri

  Aici vor fi postate modificarile aduse serverului de minecraft play.guster.ro.
×