Jump to content
News Ticker
 • Recrutam Helperi
 • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/

IULI_ayan

Membru
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About IULI_ayan

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

97 profile views
 1. Cerere Helper

  1. Cum te numești?:Iulian 2. Nume în joc (nickname):IULI_ayan 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord:IULI_the_king #4652 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:cu o mana de ajutor 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:descurcaret,coredt,loial 7. De ce să te alegem pe tine?:Consider ca staff-ului nu iar strica inca un membru nou 8. Care este rolul principal al unui Helper?de a ajuta oameni care au o problema sau intrebari. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):survival earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:imi place voleiul,materia mea preferata e istoria , ma joc minecraft 13. Poza cu orele jucate (/playtime) 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima data Sanctionez persoana care spameaza chatul (10m spam),deoarece este un spam excesiv A doua oara Sanctionez persoana care injura (15m limbaj sau daca este o jignire adresata 20m Jignire) A treia oara o sa ii trimit persoanei care imi da /msg cu un codat sa filmeze si sa puna pe youtube ,iar dupa aceea sa incarce la reclamatii jucatori pe forum , sau daca persoana nu poate inregistra video , o sa rog un coleg staff sa vina cu spectate sa filmeze si sa de-a el decizia daca jucatorul chiar are cod sau nu Ultima data sau nu ce-a din urma o sa merg la persoana care raporteaza bugul il filmez, ma gandesc la gravitate-a bugului ,iar daca acesta este unul mic o sa il incarc la buguri pe discord, iar dupa aceea o sa ii dau mesaj unui manager sau owner sa il rezolve ,dar daca gravitatea acestuia este una foarte grava o sa incerc sa iau cat pot de repede legatura cu un membru staff de la operator in sus 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:(numele jucatorului) si raspunsul la intrabarea care a adresato 16.(SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In postura de jucator as incerca sa ii spun ca a gresit si ii voi arata ce, si sper ca acesta sa isi de-a seama sa nu se mai intample ,iar in postura de helper acelas lucru deoarece este doar un Prefix , dar daca persoana nu intelege o sa ii dau mesaj unui membru staff mai mare ca sa ii explice el ,pentru ca poate aceea persoana ma trateaza cu superioriate 17. Comentarii adiționale:Multumaes pentru atentia acordata!!
 2. Cerere Helper

  1. Cum te numești?:Iulian 2. Nume în joc (nickname):IULI_ayan 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord:IULI_the_king #4652 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:cu o mana de ajutor 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:descurcaret,coredt,loial 7. De ce să te alegem pe tine?:Consider ca staff-ului nu iar strica inca un membru nou 8. Care este rolul principal al unui Helper?de a ajuta oameni care au o problema sau intrebari. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):survival earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:imi place voleiul,materia mea preferata e istoria , ma joc minecraft 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14.14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima data Sanctionez persoana care spameaza chatul (10m spam),deoarece este un spam excesiv A doua oara Sanctionez persoana care injura (15m limbaj sau daca este o jignire adresata 20m Jignire) A treia oara o sa ii trimit persoanei care imi da /msg cu un codat sa filmeze si sa puna pe youtube ,iar dupa aceea sa incarce la reclamatii jucatori pe forum , sau daca persoana nu poate inregistra video , o sa rog un coleg staff sa vina cu spectate sa filmeze si sa de-a el decizia daca jucatorul chiar are cod sau nu Ultima data sau nu ce-a din urma o sa merg la persoana care raporteaza bugul il filmez, ma gandesc la gravitate-a bugului ,iar daca acesta este unul mic o sa il incarc la buguri pe discord, iar dupa aceea o sa ii dau mesaj unui manager sau owner sa il rezolve ,dar daca gravitatea acestuia este una foarte grava o sa incerc sa iau cat pot de repede legatura cu un membru staff de la operator in sus 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:(numele jucatorului) si raspunsul la intrabarea care a adresato 16.(SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In postura de jucator as incerca sa ii spun ca a gresit si ii voi arata ce, si sper ca acesta sa isi de-a seama sa nu se mai intample ,iar in postura de helper acelas lucru deoarece este doar un Prefix , dar daca persoana nu intelege o sa ii dau mesaj unui membru staff mai mare ca sa ii explice el ,pentru ca poate aceea persoana ma trateaza cu superioriate 17. Comentarii adiționale:Multumaes pentru atentia acordata!!
 3. Cerere Helper

  1. Cum te numești?:Iulian 2. Nume în joc (nickname):IULI_ayan 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord:IULI_the_king #4652 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:cu o mana de ajutor 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:descurcaret,coredt,loial 7. De ce să te alegem pe tine?:Consider ca staff-ului nu iar strica inca un membru nou 8. Care este rolul principal al unui Helper?de a ajuta oameni care au o problema sau intrebari. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):survival earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:imi place voleiul,materia mea preferata e istoria , ma joc minecraft 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):la prima persoana ii dau mute si fac o poza la injuratura pentru a avea o dovada , la celalalt ii spun daca are dovada si in timp ce imi trimite dovada ii spun unui operator sa vina. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:(numele jucatorului) si raspunsul la intrabarea care a adresato 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează):In postura de helper chem un grad mai mare ca mine si ii spun ce sa intamplat,iar in postura de jucator chem un staff si ii povestesc intamplarea 17. Comentarii adiționale:Multumaes pentru atentia acordata!!
 4. Cerere Helper

  1. Cum te numești?:Iulian 2. Nume în joc (nickname):IULI_ayan 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord:IULI_the_king #4652 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:cu o mana de ajutor 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:descurcaret,coredt,loial 7. De ce să te alegem pe tine?:Consider ca staff-ului nu iar strica inca un membru nou 8. Care este rolul principal al unui Helper?de a ajuta oameni care au o problema sau intrebari. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):survival earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:nu 11. Ai citit regulamentul?:da 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:imi place voleiul,materia mea preferata e istoria , ma joc minecraft 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):la prima persoana ii dau mute si fac o poza la injuratura pentru a avea o dovada , la celalalt ii spun daca are dovada si in timp ce imi trimite dovada ii spun unui operator sa vina. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:(numele jucatorului) si raspunsul la intrabarea care a adresato 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează):In postura de helper chem un grad mai mare ca mine si ii spun ce sa intamplat,iar in postura de jucator chem un staff si ii povestesc intamplarea 17. Comentarii adiționale:Multumaes pentru atentia acordata!!
×