Jump to content
News Ticker
 • Recrutam Helperi
 • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/

BranzaPePaine

Membru
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Cerere helper BranzaPePaine

  1. Cum te numești?: Herman Fabian 2. Nume în joc (nickname):BranzaPePaine 3. Vârstă:13 ani. 4. Nume + ID Discord:BranzaPePaine#0960 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate , si un chat curat , fără jignire sau alte lucruri. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Deștept, atent, pasionat de jocuri video. 7. De ce să te alegem pe tine?: As vrea sa ma alegeți pe mine deoarece nu am mai fost un staff și vreau sa vad cum este. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal a unui helper este de a avea activitate , a se purta frumos cu jucătorii și a păstra chat-ul curat. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Pe Earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu, si nici nu vreau sa intampin vreodată. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu mare grija regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Herman Fabian am 13 ani și sunt pasionat de jocurile video. Îmi place sa ma joc cu mingea și sa îmi fac mulți prieteni . Urăsc cearta destul de mult deoarece mereu mai pierd prieteni. 13. Poza cu orele jucate (/playtime): Am 33 de zile. 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Le I au în ordinea întâmplării. La primu care înjură ii dau mute 15m pentru limbaj. La aldoilea ii dau mute 10m pentru Spam. La altreilea chem un moderator deoarece eu nu am destule accese. Și la ultimul merg sa verific dacă chiar este un bug și chem un Operator sau Owner. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun . Nu am voie sa spun acest lucru . 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). În postura de player fac un ticket cu dovada . În postura de helper I as zice ca nu este bine pedeapsa care a dat o si il corectez 17. Comentarii adiționale: Salut.
 2. Cerere helper

  1. Cum te numești?:Herman Fabian 2. Nume în joc (nickname): BranzaPePaine 3. Vârstă: Am varsta de 13 ani 4. Număr + ID Discord: bruhmoment#0960 5. Ce poți aduci în plus echipei Staff-ului?: As aduce o activitate mare. as ajuta playerii , si sa sanctionez playerii cand incalca regulamentul. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt prietenos , nu imi place sa ma cert , si sa ma joc minecraft. 7. De ce să te alegem pe tine?: Nu am un motiv dedicat . As vrea sa fiu un personal deoarece îmi doresc de mult. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal a unui helper este de a stii regulamentul , si sa ai activitate si sa fie generos . 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): As dori doar pe Earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu , nu am intâmpinat nicio problemă cu membrii personalului. 11. Ai citit regulamentul?: Da , am citit cu mare grija regulamentului serverului GUSTER.RO 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Herman Fabian , am varsta de 13 ani i, imi place sa ma joc fotbal si sa ies pe afara cu prietenii. Mai imi place sa ma joc minecraft si sa mananc. Ador jocurile video , mai ales minecraft-ul si serverul GUSTER.RO , ador sa imi instalez jocuri noi si sa descopar lucruri noi. 13. Poza cu orele jucate (/playtime): Am 30 de zile 15 ore și 39 minute. 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți da mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător vă spune să chemi un Operator pentru a rezolva. . un bug. Cum reacționezi (toate cele dinainte de a se întâmpla în acest moment): La primul ii dau mute 15 pentru limbaj , la celalt player care spameaza chat-ul va primi mute 10m pentru Spam. La altreilea I as zice ca eu nu am acces la ban și chem un moderator/owner. Si la ultimu care zice ca este un bug merge si verifica daca chiar este un bug , si daca chiar este chem un Owner. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii zic ca nu am voie sa zic lucruri cofidentiale ale serverului si daca insista ii dau mute 15 minute. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectată. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Ca player as face un ticket legat de lucrul acesta , in postura de helper i as zice ca nu a fost bine pedeapsa care a dat o si îl corectez 17. Comentarii adiționale: Nu știu ce trebuie scris aici.
 3. Cerere Helper BranzaPePaine

  1. Cum te numești?:Herman Fabian 2. Nume în joc (nickname): BranzaPePaine 3. Vârstă: Am varsta de 13 ani , azi impliniti. 4. Număr + ID Discord: bruhmoment#0960 5. Ce poți aduci în plus echipei Staff-ului?: As fi foarte online , as ajuta playerii , si sa sanctionez playerii cand fac lucruri ilegale / sau incalca regulamentul. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt prietenos , nu imi place sa ma cert , si sa ma joc minecraft. 7. De ce să te alegem pe tine?: Nu am un motiv super plauzibil , dar as ajuta playerii cand au nevoie , sau daca au nevoie de ceva. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal a unui helper este de a ajuta playerii cand au nevoie , sau a sanctiona cand playerii incalca regulamentul , si sa fie online pe server. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Vreau pe bedwars și pe Earth dacă se poate. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu , nu am intâmpinat nicio problemă cu membrii personalului. 11. Ai citit regulamentul?: Da , am citit cu mare grija regulamentul serverului GUSTER.RO 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Herman Fabian , am varsta de 13 ani impliniti azi , imi place sa ma joc fotbal si sa ies pe afara cu prietenii. Mai imi place sa ma joc minecraft si sa mananc. Ador jocurile video , mai ales minecraft-ul si serverul GUSTER.RO , ador sa imi instalez jocuri noi si sa descopar lucruri noi. 13. Poza cu orele jucate (/playtime): Am 25zile 13ore 23minute 22secunde 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți da mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător vă spune să chemi un Operator pentru a rezolva. un bug. Cum reacționezi (toate cele dinainte de a se întâmpla în acest moment): La primul ii dau mute 15 pentru limbaj , la celalt player care imi da mesaj ca este un codat , merg si verific , daca chiar este chem un admin . Si la ultimu care zice ca este un bug merge si verifica daca chiar este un bug , si daca chiar este chem un Owner. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii zic ca nu am voie sa zic lucruri cofidentiale ale serverului si daca insista ii dau mute. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectată. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Ca player as face un ticket legat de lucrul acesta , in postura de helper i as zice ca nu a fost bine pedeapsa care a dat o si il corectez. 17. Comentarii adiționale: Nu stiu ce trebuie sa scriu aici.
 4. Cerere helper

  01. Cum te numești?:Herman Fabian Ionut 2. Nume în joc (nickname): BranzaPePaine 3. Vârstă:Am 12 ani. 4. Nume + ID Discord : bruhmoment#0960 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Voi încerca să ajut playerii, sa sancționez playeri care încalcă regulamentul. Și respectarea. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt respectuos , îmi place minecraft. Și îmi place sa ma joc în aer liber. 7. De ce să te alegem pe tine?:Nu am un motiv anume deoarece nu ma cred special sau perfect. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa ajute playerii la nevoie , sa sancționeze cine încalcă regulamentul sa fie respectuos calm și activ pe server cât timp are acest grad . 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Vreau doar pe Earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Momentan nu 11. Ai citit regulamentul?: Da , am citit regulamentul serverului Guster.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Am 12 ani , ma numesc Fabian și îmi place jocurile video , îmi place sa ma joc fotball sau multe alte jocuri pe afara , cu matematica nu prea bine . Îmi place sa îmi fac prieteni și sa nu ma cert.Uneori mai pierd prietenii dar sunt ok. Ador sa mananc mere vara și multe altele. 13. Poza cu orele jucate (/playtime): Am 20 de zile 19 ore 23 de minute 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Pe primul care înjură îl sanctionez cu mute 10m limbaj , pe al doilea care zice ca este un codat , ma duc sa verific și dacă chiar este zic la owner sau la un rank mai mare , și la playerul care zice ca este un bug ma duc sa verific și dacă chiar este chem un owner. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:II zic ca nu dețin aceasta informație. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). În postura de jucător fac ticket în legătură cu asta cu dovada, în postură de helper ii explic ca nu era bine și îl corectez. 17. Comentarii adiționale: Nu știu ce trebuie aici , scuzati
 5. Cerere helper BranzaPePaine

  1. Cum te numești?:Herman Fabian 2. Nume în joc (nickname): BranzaPePaine 3. Vârstă:Am 12 ani. 4. Nume + ID Discord: BranzaPePaine#5674 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pai voi încerca să ajut lumea cât mai mult și sa dau idei noi pentru server 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt calm, îmi place sa ma joc minecraft și sa ajut lumea. 7. De ce să te alegem pe tine?: Nu știu un motiv anume deoarece este alegerea ownerilor dacă vor sa ma accepte.Eu vreau sa ajut lumea pe server. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa fie activ pe joc și sa sancționeze jucătorul dacă încalcă regulamentul. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Pe Earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Cu membri staff nu , cu persoanele de pe joc da. 11. Ai citit regulamentul?: Da l am citit cu mare grija. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt un băiat am 12 ani și sunt din Bacău. Îmi doresc foarte mult gradul acesta. Îmi place sa ma joc fotbal și sa ajut lumea. Nu îmi place când cineva își bate joc de alt cnv. Nu îmi place bătaia. Ador sa îmi fac prieteni. Și sa îmi trăiesc copilăria. 13. Poza cu orele jucate (/playtime): Am 2 zile jucate și 54 de ore , dacă vreți va arat pe discord deoarece nu știu cum sa pun aici o poza 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Pai la cel care înjură ii dau 15m pt lbj sau dacă este o jignire 20m , la cel care zice ca este codat ii zic sa filmeze și sa o arate la ownerii dacă chiar este codat, și la cel care zice ca este un bug merg sa verific dacă chiar este adevărat bug ul iar dacă este adevărat contactez operatorul/ownerul. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu ii zic , ii zic Nu deținem aceasta informație. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). În postura de jucător as cere ajutorul unui rank mai mare decât helperu sau operator sau owner și ii zic ca mi a acordat pedeapsa greșit. În postura de helper I as zice ca nu e bine , iar a doua oară dacă tot face lafel voî chema uñ operator/owner 17. Comentarii adiționale:Nu.
×