Jump to content
News Ticker
 • Recrutam Helperi
 • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/

ERIKTALIBANUL1

Server Staff
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Cerere Helper

  activitate slaba
 2. Cerere Helper

  Aplicatii la fel ca celelalte
 3. Cerere Helper

  se putea mai ampla dar e ok
 4. Cerere Helper

  e bine dar a trebuit sa intru pe googel translate sa o aut cursiv[is prea lenes]
 5. Cerere Helper

  e ok
 6. cerere helper

  regulament ne citit si nu e ampla
 7. Cerere helper

  1. Cum te numești?: Erik 2. Nume în joc (nickname): ERIKTALIBANUL1 3. Vârstă: 13 4. Nume + ID Discord: Astronautul Erik#5014 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ ,amuzant care este atent cu mute-ul si cu ban-ul 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Harnic, serios si glumet 7. De ce să te alegem pe tine?: Sunt un jucator activ si atent 8. Care este rolul principal al unui Helper? Este in a proteja serverul prin acordarii pedepselor celor care merita. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Earth si earth 2 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Erik si am 13 ani invat la scoala 131 si sunt cu dinge in clasa , cand suntel la scoala si fac o gluma imi spune ,,jignire staf" ( in gluma) 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Cel care jnjura ii dau mute 15min , celui care e codat, ma duc cu spectator si cu vanis sa vad daca are cod si daca are ii dau 2zile, cel care spameaza ii dau mute 10min si cel care a gasit bug ma duc la el si vad daca trebuie sa chem opereatoru 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii zic ca e secret sau nu ii spun. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator fac ticket si zic ca nu a acordat pedeapsa corect si ca helper ii dau unmut si ii dau pedeapsa corecta 17. Comentarii adiționale:
 8. Cerere helper

  1. Cum te numești?: Erik 2. Nume în joc (nickname): ERIKTALIBANUL1 3. Vârstă: 13 4. Nume + ID Discord: Astronautul Erik#5014 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ care este atent cu mute-ul si cu ban-ul 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Atent,serios si amuzant 7. De ce să te alegem pe tine?: Sunt un jucator activ 8. Care este rolul principal al unui Helper? Este in a proteja serverul prin acordarii pedepselor celor care merita. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Earth si earth 2 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Erik si am 13 ani invat la scoala 131 si sunt cu dinge in clasa , cand suntel la scoala si fac o gluma imi spune ,,jignire staf" ( in gluma) 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Cel care jnjura ii dau mute 15min , celui care e codat, ma duc cu spectator si cu vanis sa vad daca are cod si daca are ii dau 2zile, cel care spameaza ii dau mute 10min si cel care a gasit bug ma duc la el si vad daca trebuie sa chem opereatoru 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii zic ca e secret sau nu ii spun. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator fac ticket si ca nu a acordat pedeapsa corect si ca helper ii dau unmut si ii dau pedeapsa corecta 17. Comentarii adiționale:
 9. Cerere helper

  1. Cum te numești?: Erik 2. Nume în joc (nickname): ERIKTALIBANUL1 3. Vârstă: 13 4. Nume + ID Discord: Astronautul Erik#5014 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ care este atent cu mute-ul si cu ban-ul 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Atent,serios si amuzant 7. De ce să te alegem pe tine?: Sunt un jucator activ 8. Care este rolul principal al unui Helper? Este sa tina chatul sub control 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Earth si earth 2 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Erik si am 13 ani invat la scoala 131 si sunt cu dinge in clasa , cand suntel la scoala si fac o gluma imi spune ,,jignire staf" ( in gluma) 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Cel care jnjura ii dau mute 15min , celui care e codat, ma duc cu spectator si cu vanis sa vad daca are cod si daca are ii dau 2zile, cel care spameaza ii dau mute 10min si cel care a gasit bug ma duc la el si vad daca trebuie sa chem opereatoru 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii zic ca e secret sau nu ii spun. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator fac ticket si ca nu a acordat pedeapsa corect si ca helper ii dau unmut si ii dau pedeapsa corecta 17. Comentarii adiționale: In 3 zile vine vacanta (hai sa bem)
 10. Cerere helper

  1. Cum te numești?:Erik Ungureanu 2. Nume în joc (nickname):ERIKTALIBANUL1 3. Vârstă:13Ani 4. Nume + ID Discord: Astronautul Erik#5014 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ si serios 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Amuzant,destept si atent 7. De ce să te alegem pe tine?: Sunt un jucator activ si vreau sa caut la hns 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui Helper este de a ajuta staff-ul 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): earth,earth2, 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grija regulamentul GUSTER.RO 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Erik si am 13 ani ma joc minecraft,biliard si valorant sunt la scoala gimnaziala 131 si sunt in clasa cu DingeBtw si vreau sa fiu helper 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): cel care jnjura ii dau mute 15min , celui care e codat, ma duc cu spectator si cu vanis sa vad daca are cod si daca are ii dau 2zile, cel care spameaza ii dau mute 10min si cel care a gasit bug ma duc la el si vad daca trebuie sa chem opereatoru 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca e secret 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). ca player fac poza si fac ticket pentru a primi pedeapsa corecta 17. Comentarii adiționale: sall
 11. Cerere helper

  1. Cum te numești?: Erik 2. Nume în joc (nickname): ERIKTALIBANUL1 3. Vârstă: 13ani 4. Nume + ID Discord: Astronautul Erik#5014 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: helper activ 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: destept,amuzant,serios mai putin 7. De ce să te alegem pe tine?: Eu as vrea sa fiu helper pentru ca vreau sa caut la HNS si sa ajut helperi cu mutu 8. Care este rolul principal al unui Helper ?Rolui principal al unui helper esit sa dai mute la oameni care fac: (spam,prell,jignite,etc) 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3)earth,earth2 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: nu 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Eu am 13 ani si ma joc minecraft, mananc kfc, stau in piscina si beau bere cu alcol si visul meu e sa fiu helper. 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): ii dau mute 15min,dau ban2 zile, mute10min, chem operator si ii zic ca jucatorul are un bug de rozolvat 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: ii zic ca e un secret 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). ii dau unmut si fac ticket si zic ca helper-ul a dat mute unei persoane nevinovate 17. Comentarii adiționale: nu
×