Jump to content
News Ticker
 • Recrutam Helperi
 • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/

Adelinu'

Membru
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Adelinu' last won the day on June 23

Adelinu' had the most liked content!

About Adelinu'

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/29/2007

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

146 profile views
 1. Cerere Helper

  1. Ai mici greșeli de ortografie 2. La punctul 16 ai dat doar un răspuns și trebuie 2, din postura de membru și din postura de membru staff
 2. Cerere Helper

  Nu ai minim 25 de cuvinte în descriere. Edit: ma amuza faptul ca după ce ai văzut răspunsul meu ai editat cererea ca să ai 25 de cuvinte.
 3. Cerere Helper

  Nu ai citit regulamentul.
 4. Cerere Helper

  Deși nu ai făcut o cerere complexa ești activ pe server și după mine activitatea este mai importanta decât o cerere bogată.
 5. Cerere Helper

  Regulament necitit.
 6. Cerere Helper#2

  Nu ai citit regulamentul.
 7. Cerere Helper C10UDxNe

  Cererea este buna, dar răspunsurile nu sunt foarte clare, te complici foarte mult și adaugi detalii care nu au rostul. Încearcă sa faci răspunsuri cât mai clare și simple. Cu părere de rău
 8. Cerere Helper

  Răspunsul de la punctul 16 este greșit și ai greșeli gramaticale și de exprimare.
 9. Cerere Helper

  Imi place cererea, insa ai punishmenturi recente. Cu toate astea:
 10. Cerere Helper

  Nu au trecut 7 zile de la ultima cerere.
 11. Cerere Helper - XraiderTY

  Ai greșit răspunsul de la punctul 15 și ai 4 pagini de sancțiuni primite :))
 12. Cerere Helper

  1. Cum te numești?: Adelin 2. Nume în joc (nickname): imAdeYHD 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord: Adelinu'#6558 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate si ajutor cand vine vorba despre persoane noi venite pe server. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Rabdator, prietenos si calm. 7. De ce să te alegem pe tine?: Am mai fost helper pana acum si stiu cum sa abordez fiecare problema pe care un jucator le poate avea pe server, dar skilurile se vad cel mai bine in practica asa ca daca voi fi acceptat voi demonstra ca merit functia. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Cel mai important rol al unui hel per este de a ajuta jucatorii, de a le explica (de ce este asa sau de ce nu este asa) si de a sanctiona pe cei care incalca regulamentul. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, toti isi fac treaba foarte bine <3. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu mare grija regulamentul serverului GUSTER.RO 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Buna, ma numesc Adelin si am 14 ani. Hobby-ul meu este programarea WEB si Java Scripturi, deasemenea obisnuiesc sa particip la concursuri de fotbal. Imi place sa cunosc oameni noi si sa socializez cu ei. Am rabdare cu persoanele grele de cap si le explic pana inteleg, bine inteles ca intro maniera politicoasa. Imi place sa petrec timp in natura si in fata calculatorului, am o fire calma si respect absolut pe toata lumea. Am un animal de companie mai exact un caine pe care i-am pus numele Bobi ca pe fostul prezentator de la iUmor si mai am un pisoi care a venit cine stie de unde ca m-am trezit cu el in fata casei😁. Am o copilarie frumoasa desi e pe terminate alaturi de cei mai buni prieteni. 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): In prima faza dau mute celui care a injurat si celui care a spamat, apoi chem un operator sa rezolve bugul si fac o filmare cu cel care avea hack si o trimit la un grad mai mare care are acces la /ban. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii raspund ca este un lucru secret sau nu-i raspund deloc. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Din postura de membru il atentionez ca a facut o greseala si daca nu ia seama la ce am spus il raportez la un administrator. Din postura de membru staff ii spun de greseala pe care a facut-o si daca nu ma baga in seama fac poza ca sa am dovada si modific sanctiunea gresita. 17. Comentarii adiționale:
 13. Cerere Helper

  1. Cum te numești?: Adelin 2. Nume în joc (nickname): imAdeYHD 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord: Adelinu'#6558 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Mai multa intretinere pentru server si mai multa activitate. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Calitatile care ma definesc cel mai bine sunt urmatoarele: calm, prietenos si serios. 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece sunt atent atunci cand acord pedepse, activ pentru a ajuta stafful si dornic sa ajut persoanele noi aparute pe server. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: De a ajuta persoanele noi cu informati si de a sanctiona pe cei care incalca regulamentul. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Earth 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Adelin, sunt o persoana sociala si prietenoasa. Imi place sa modelez website-uri si sa fac scripturi in java. Deasemenea imi plac animalele si observatiile astronomice. Cand vad o persoana in nevoie o ajut, iar cand cineva se ia la cearta cu mine stau calm si incerc sa o calmez. 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima data se da mute celui care a injurat si celui care spamase, dupa chem un operator sa rezolve bugul si codatul. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Pot sa-i spun pur si simplu ca nu stiu sau nu-i raspund. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Din postura de membru: raportez membrul staff printr-o reclamatie, iar din postura de helper modific sanctiunea sau o elimin. 17. Comentarii adiționale:
×