Jump to content
News Ticker
 • Recrutam Helperi
 • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/

VgamerV5

Membru
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Numele tău pe server: VgamerV5 Numele celui care te-a sancționat: Dani3l_FTW Sectiunea pe care ai fost sanctionat?: Survival EARTH Cum ai putea descrie situatia intamplata?: Am scris pe chat ****** ***** **-** de *** pe chat si am luat ban, adica am injurat staff-u? Dovada cu sanctiunea primita(ScreenShot sau Video pe imgur.com): De ce crezi ca ar trebui sa ti se scoata sanctiunea?: Pentru nici nu am injurat, am pus * Alte precizări: Frumos sa dati ban gresit
 2. Cerere UnBan - VgamerV5

  Numele tău pe server: VgamerV5 Numele celui care te-a sancționat: Gyuliaaaa Sectiunea pe care ai fost sanctionat?: Survival EARTH Cum ai putea descrie situatia intamplata?: Eu cu un prieten, am ajuns la ERIKTALIBANUL1 , l-am lasat foarte low, a fost in combat si a dat disconect. Eu am primit capul lui, dar itemele nu s-au dropat. Eu mi-am pus sethome la el la iteme deoarece acolo murise si si-a dat disconect, dar tin clar minte eu si prietenul meu ca acolo nu era protectie, eram langa prot lui! As dori unban avand in vedere ca nici macar nu eram intr-o protectie! Dovada cu sanctiunea primita(ScreenShot sau Video pe imgur.com): De ce crezi ca ar trebui sa ti se scoata sanctiunea?: Pentru ca nu am pus sethome in protectia cuiva Alte precizări: Va rog sa verificati, aveam langa protectia lui, nu in sethome! Nici nu stiu ce s-a intamplat cu itm care nu s-au dropat! Va multumesc de timpul acordat, o zi/noapte frumoasa!
 3. 1. Cum te numești?: Vlad 2. Nume în joc (nickname): VgamerV5 3. Vârstă: 15 ani 4. Nume + ID Discord: V-gamer-VノXVETOX#6104 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot mentine o comunitate frumoasa (non toxica) , pot ajuta persoanele care au nevoie, iar avand in vedere ca voi fi actiiv in fie care zi cate jumatate de zi, nu cred ca vor fi probleme pe durata activitatii mele! 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Atent, grijuliu, rapid (nu in tot deauna o calitate) 7. De ce să te alegem pe tine?: Pentru a mentine o comunitate frumoasa, avand in vedere ca pot ajuta playeri sub nevoi + pot mentine un chat curat, iar in caz de cv voi raporta imediat! 8. Care este rolul principal al unui Helper? A ajuta playeri si a mentine un chat curat! 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Survival EARTH 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nup 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Un baiat obisnuit, care duce o viata normala, canta la vioara si pian, ii place Minecraftul multiplayer in special pe servere ca Guster , imi place cand sunt pe un server sa vad un chat curat si staff care ajuta comunitatea! 13. Poza cu orele jucate (/playtime): 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): In primul rand, voi face ce pot eu, adica ii voi da mute celui care injura, iar in al doilea rand as chema un Operator pentru a se ocupa de codat, urmand bug-ul . 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii voi spune ca sunt lucruri ale serverului private, iar eu chiar daca as sti nu as putea spune! 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In postura de jucator, voi apela la un alt membru staff, dandui dovada de sanctiunea gresita, iar daca nu am, spunandu-i sa verfice daca are cum. In postura de Helper, as face o filmare / screen shot, as da-o unui membru staff cu grad mai mare ca mine care se poate ocupa de asta, calm, necertandu-ma cu membrul staff care a dat sanctiunea gresita sau actionand eu, deoarece, nu as avea ce sa fac mai putin sa chem pe cine va superior care se poate ocupa de acest lucru! 17. Comentarii adiționale: Va multumesc de timpul acordat, o zi/noapte frumoasa!
×