Jump to content
News Ticker
 • Recrutam Helperi
 • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/

Redutu

Administrator
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Redutu last won the day on June 26

Redutu had the most liked content!

About Redutu

 • Rank
  Fondator
 • Birthday 01/10/2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.guster.ro
 • Yahoo
  redutuyt@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, Romania

Recent Profile Visitors

354 profile views
 1. • MODELUL DE MAI JOS TREBUIE FOLOSIT PENTRU APLICAREA GRADULUI DE TikToker • 1. Nickname: 2. Nume real: 3. Vârstă: 4. Nume + ID Discord: 5. Număr de urmaritori: 6. Număr de like-uri: 7. Link de la cont-ul de TikTok: 8. Link/Link-uri de la promovarea serverului: 9. Ai avut probleme cu stafful serverului Guster?: 10. Ai avut probleme cu alți jucători?: 11. Descrieți-vă în minim 25 cuvinte: 12. Comentarii adiţionale:
 2. • CONDIȚII PENTRU OBȚINEREA GRADULUI • - Minim 500 de like-uri la clipurile de pe server. - Peste 10.000 de view pe saptamana. - Mentionarea serverului in Comentarii cu PIN si in descriere ( IP - GUSTER.RO ) - Mentionare server in TikTok (video) - Tag in descriere la @guster.ro la clipuri. - Daca cererea v-a fost respinsă, puteti face altă cerere peste o saptamana Informatii suplimentare: *Cele 500 de like-uri trb acumulate intr-o saptamana (ex: 5 videoclipuri cu 100 like-uri = 500)* *Asa si vizualizarile (ex 5 videoclipuri cu 2.000 view = 10.0000)* *Toate cerintele de mai sus trb indeplinite in fiecare saptamana.* Posibil pe viitor sa si platim TikTokerii vechi care raman sa ajute comunitatea cu bani reali (PayPal)
 3. Mi-am luat ban...

  Salut, banul a fost acordat de catre un Manager pe motivul "Jignire server". Banul a fost acordat acum o luna pe sectiunea Factions. Black_Matei Stefan306 Jignire server March 04, 2022, 20:07 Permanent Ban Factions Banul ramane.
 4. Apply Youtuber

 5. Prezentare AlaCuBere

  cred ca ai barba galbena la cata bere bei
 6. Cerere Helper

  Regulament necitit, cerere copiata!
 7. Cerere Helper

  Salut, ai fost acceptat. Sa-mi lasi un mesaj pe discord sa dam un test de helper.
 8. Cerere Grad Helper

  Nu ai citit regulamentul. Te asteptam peste 7 zile cu o cerere noua.
 9. aplicatie helper icenegaa

  Sa-mi lasi un mesaj pe discord.
 10. Crere pentru gradul Helper.

  Sa-mi lasi un msg pe discord
 11. REGULAMENT • Survival Earth

  ☁ SURVIVAL EARTH ☁ În acest topic se află regulamentul sectiunii Earth al serverului GUSTER.RO. Acest regulament trebuie respectat atât de jucători, cât și de donatori și membrii staff. Fiecare abatare de la regulament va fi sancționată. Fiecare abatare de la regulament va fi sancționată. REGULAMENT 1. Să faceți trap. Orice fel de trap este interzis, iar pe lăngă sancțiune, trap-ul va fi spart de către un operator. De asemenea, folosirea comenzii /tpahere pentru a aduce unul sau mai mulți jucători într-o capcană de unde nu pot ieși este considerat trap. SANCȚIUNE: BAN 24h 2. Să puneti un nume obscen la /pwarp dvs. SANCȚIUNE: MUTE 1h + stergerea /pwarp 3.Să dați sethome pe/lângă protecția cuiva fără acordul propietarului. De asemenea, este interzis să plasați o protecție lângă protecția altcuiva cu intenția de seta o casă în zona jucătorului doar pentru a-l omorî sau campa. Pe lângă sancțiune, casa va fi ștearsă de către un operator. SANCȚIUNE: BAN 6h 4. Să împingeți jucătorii cu undița in Spawn sau in safezone-ul de la Warp PvP sau protectie în mod abuziv. SANCȚIUNE: BAN 6h 5. Mecanisme mari de restone unde pot cauza lag. SANCȚIUNE: BAN 8h + stergerea mecanismului 6. Este strict interzis sa faceti TPA+KILL SANCȚIUNE: BAN 24h 7. Sa colectati cactus de pe alt claim. SANCȚIUNE: BAN 6h
 12. Prezentare [Redutu]

  Cum te numesti?: Alex Cati ani ai?: 19 ani O descriere despre tine: Sunt o fire destul de complicata cred, cel putin in ultimul timp.. Nici eu nu stiu ce-mi place uneori. Dar stiu un lucru, vreau ca totul sa-mi iasa perfect. O fire asezata la locul lui, cu o relatie de aproape 3 ani de zile. Imi place sa invat lucruri noi, dar chestii care sunt pentru mine interesante. Sunt din Bucuresti. Hmm si cred ca cam atat Daca aveti mai multe intrebari, va astept sa mi le adresati De ce ai ales aceasta comunitate?: Nush daca pot raspunde la aceasta intrebare Dar pot spune cum am ajuns la numele acestei comunitati Ideea in sine de unde a pornit nu mai stiu exact, dar stiu ca le spuneam abonatilor mei "gusteri" si cand am ales numele pentru comunitate m-am gandit sa fie unu care sa atraga priviri si repede de tinut minte Si numele guster a fost cel mai potrivit + ca este destul de interesant parerea mea Daca ai da o nota comunitatii (de la 1-10) care ar fi?: Aici va las pe voi sa dati o nota
 13. Cerere Helper Hanc_Alex

  Regulamenul este aici : https://forum.guster.ro/index.php?/topic/15-regulament-%E2%80%A2-general/
 14. Cerere Helper

  Sa-mi lasi mesaj pe discord!
×