Jump to content
News Ticker
 • Recrutam Helperi
 • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/

FriskierGoat

Membru
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About FriskierGoat

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

72 profile views
 1. Cerere unban :(

  Numele tău pe server: FriskierGoat Numele celui care te-a sancționat: Dani3l_FTW Sectiunea pe care ai fost sanctionat?: Earth cred Cum ai putea descrie situatia intamplata?: grea:( Dovada cu sanctiunea primita(ScreenShot sau Video pe imgur.com): nu am De ce crezi ca ar trebui sa ti se scoata sanctiunea?: stiu ce am facut stiu ce nu am facut dar varog asta este singurul lucru care nu vreau sa se intampla... =( Alte precizări: sry
 2. Crere pentru gradul Helper.

  1.Cum te numești?: Alex 2. Nume în joc (nickname):FriskierGoat 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord:!Alex#3079 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pot "sa am grija de server" ca sa nu mai fie multi playeri care nu respecta una dintre regulile serverului 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Sunt atent la cei din jur, sunt ascultator(ascult daca imi zice un admin ceva ascult si rezolv) 7. De ce să te alegem pe tine?:Va pot ajuta(cu diverse) si sunt online pe server in timpul meu liber. 8. Care este rolul principal al unui Helper?:Rolul unui Helper este de a avea grija ca playeri sa nu incalce regulile serverului si de a ajuta cat mai mult jucatori. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Survival Earth, SMP 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Momentan nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Sunt un baiat descurcaret care ia masuri(cu acord), imi place sa joc jocuri video mai ales minecraft, pe serverul Guster.ro si sunt descurcaret. 13. Poza cu orele jucate (/playtime):am 6h+ 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):La cel care injura ii ofer 10-15m mute,la cel care spamez mute 5 minute, la codat verific daca chear e codat si daca este ii dau temp-ban 7 zile, pentru cel care a descoperit un bug ma duc sa vad daca bugul este real si daca etse, eu la randul meu o sa anunt un operator pentru rezolvarea lui. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: deoarece este confidential eu as spune: Imi pare rau dar aceasta informatie este confidentiala. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).in postura de jucator: i as spune personalului ca pedeapsa acordata acelui plauer nu este data corect si ca nu este corect ca alti sa primeasca ceva si el sa primeasca altceva deoarece pentru asta este regulamnetul. In postura de helper: as anunta personalul ca pedeapsa oferita este incorect si ca ar trebuie sa ii ofere pedeapsa meritata in functie de ce si cat a facut. 17. Comentarii adiționale:Sper sa fiu acceptat.
 3. Buna.

  1. Cum te numești?: Alex 2. Nume în joc (nickname):FriskierGoat 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord:!Alex#3079 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pot "sa am grija de server" ca sa nu mai fie multi playeri care nu respecta una dintre regulile serverului 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Sunt atent la cei din jur, sunt ascultator(ascult daca imi zice un admin ceva ascult si rezolv) 7. De ce să te alegem pe tine?:Va pot ajuta(cu diverse) si sunt online pe server in timpul meu liber. 8. Care este rolul principal al unui Helper?:Rolul unui Helper este de a avea grija ca playeri sa nu incalce regulile serverului si de a ajuta cat mai mult jucatori. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Survival Earth, SMP 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Momentan nu 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Sunt un baiat descurcaret care ia masuri(cu acord), imi place sa joc jocuri video mai ales minecraft, pe serverul Guster.ro si sunt descurcaret. 13. Poza cu orele jucate (/playtime):am 5 ore dar pana la sfarsitul zilei de 18 decembrie 2021 pot face cele 6 ore necesare. 14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):La cel care injura ii ofer 10-15m mute,la cel care spamez mute 5 minute, la codat verific daca chear e codat si daca este ii dau temp-ban 7 zile, pentru cel care a descoperit un bug ma duc sa vad daca bugul este real si daca etse, eu la randul meu o sa anunt un operator pentru rezolvarea lui. 15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: deoarece este confidential eu as spune: Imi pare rau dar aceasta informatie este confidentiala. 16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).in postura de jucator: i as spune personalului ca pedeapsa acordata acelui plauer nu este data corect si ca nu este corect ca alti sa primeasca ceva si el sa primeasca altceva deoarece pentru asta este regulamnetul. In postura de helper: as anunta personalul ca pedeapsa oferita este incorect si ca ar trebuie sa ii ofere pedeapsa meritata in functie de ce si cat a facut. 17. Comentarii adiționale:Sper sa fiu acceptat.
×