Jump to content
News Ticker
  • Recrutam Helperi
  • https://forum.guster.ro/index.php?/forum/44-aplica-pentru-helper/
WaxValentin89

Cerere helper - WaxValentin89

Recommended Posts

1. Cum te numești?: Valentin
2. Nume în joc (nickname): WaxValentin89

3. Vârstă: 21

4. Nume + ID Discord: Valentin89#4346

5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:  Activitate pe server, mentinerea unui joc cat mai placut pentru playeri.
6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Imi place munca in echipa, seriozitate, devotament

7. De ce să te alegem pe tine?: Am experienta in a fii in staff-ul unui server. Am fost staff pe mai multe servere de minecraft, dar cel mai mult am fost staff timp de un an si 8 luni pe un server destul de mare unde am avut gradul de Co-Owner (coordonator sectiune - survival).

8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa ajute playerii, mentinere unui chat curat, aplicarea sanctiunilor corespunzatoare conform regulamentului.
9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Survival Custom
10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu
11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu mare grijă regulamentul serverului GUSTER.RO.

12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt o persoana oarecum timida, imi place sa ascult muzica, sa ma plimb, sa fac poze. Ma pasioneaza domeniul IT si telecomunicatii. Imi plac sa aflu cum functioneza un anumit lucru.
13. Poza cu orele jucate (/playtime): 

14. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima data le rezolv pe cele mai "simple" si anume: sanctionarea pe cel care spameaza chat-ul, urmand ca dupa aceea sa anunt un operator pentru a intervenii sa rezolve bug-ul raportat de player, iar pe urma verific persoana care are hack urmand ca aceasta sa fie sanctionata (in cazul in care aceasta are hack). Totodata este necesara si o dovada in cazul unei ulterioare reclamatii.

15. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Nu se discuta probleme serverului sau decizile staff-ului cu precadere la server sau sanctionarea unui player. Nu se discuta asemenea lucruri fie ca este player sau prieten.

16. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Atat in postura de jucator cat si in cea de helper as anunta "mai departe" pentru a se lua masuri sau pentru a se remedia problema. 
17. Comentarii adiționale: Nu sunt alte comentarii.

2022-07-30_13.29.15.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×